Monday, April 21, 2008

Kysymme tiedättekö miksi Suomen hallituksen tavoite on: Nykyisen hallituksen agendana on Suomen tuhoaminen maahanmuuton keinoin?

Kysymme tiedättekö miksi Suomen hallituksen tavoite on: Nykyisen hallituksen agendana on Suomen tuhoaminen maahanmuuton keinoin?

Kunnallisvaaleissa 2008 vastustakaamme maahanmuuttoa ja maahanmuuttajien määrän kasvattamista valitsemalla muita kuin neekeriuskovaisia valtuustoihin.

Esim. isänmaallisia neekeriuskovaisten ja neekeröittämisemme vastustajia ohessa

Tampereella http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com
Seppo Lehto
Helsingissä Jussi Halla-aho
Espoossa Teemu Lahtinen
Turussa Olavi Mäenpää, Esa Taberman, Markus Jansson

------------------
http://www.network54.com/Forum/171225/message/1208775446/TilS%E4-+Rajam%E4ki+maahanmuutosta


http://www.karirajamaki.fi/index.php?sivu=ajankohtaista
"Julkaistu Uutispäivä Demari 21.04.2008
Laiton maahanmuutto
Vanhasen – Kataisen hallituksen ohjelman mukaisesti ulkomaisen työvoiman maahantuloa helpotetaan luopumalla sen selvittämisestä, onko Suomessa saatavissa tai koulutettavissa vastaavaa työvoimaa. Tämä lisää paineita työnteon jälkivalvontaan, jolla estetään työehtojen rikkomista, harmaata taloutta ja pahimmillaan ihmiskauppaa. Työsuojeluvalvonnan voimavaroja ollaan kuitenkin samaan aikaan vähentämässä osana valtion tuottavuusohjelmaa.

Porvarihallituksen eduskunnalle antama ulkomaalaislain muutosesitys mahdollistaa sen, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneelle henkilölle on myönnettävä pysyvä oleskelulupa ellei häntä teknisen esteen vuoksi pystytä palauttamaan kotimaahansa.




Rajamäki kirjoittaa asiaa. Nykyisen hallituksen ohjelma johtaa katastrofiin. Hallitus luottanee Suomen talouselämän kykyyn työllistää kenet tahansa riippumatta siitä, onko maassa saatavissa vastaavaa työvoimaa siis työttömiä. Onko Vanhanen täysjärkinen?



Oikeus- ja sisäasiainneuvostossa istuu ministerit Brax ja Thors, jotka vastustivat edellisen hallituksen aikana Suomen liittymistä Prümin sopimukseen eli rajat ylittävän rikollisuuden ja terrorismin ja laittoman muuttoliikkeen torjuntaan EU:n hyväksyttävyys kansalaisten näkökulmasta riippuu myös siitä, miten he kokevat oman turvallisuutensa vahvistuvan.



Onko tämä Thors täysjärkinen?

Ehkä nykyistä politiikkaa voitaisiin selittää jollain teorialla.


HYPOTEESI
Nykyisen hallituksen agendana on Suomen tuhoaminen maahanmuuton keinoin.


-------------------

Olemme panneet merkille seuraavan vaietun neekeri Sylvain Kipre? suosivan Turun hovioikeuden oikeusmurharatkaisun 17.11.2005: Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvos Ahti Ikola ja hovioikeudenneuvos Leena Virtanen-Salonen
Esittelij?n? toimi: viskaali Tiina Hirvonen
Yhdenvertaisuus voitaneen ko. tuomion perusteella poistaa suoraan lakikirjasta ja neekerit Suomesta, niin ei tule vastaavia oikeusmurhia jatkossa rasistisesti suomalaisten vahingoksi