Saturday, December 03, 2005

Presidentinvaaleissa 2006 neekeriongelma: EINO PILLU, SEPPO LEHTO JA SISÄMINISTERI KARI RAJAMÄKI SAMAA MIELTÄ NEEKERIONGELMASTAMME ON PÄÄSTÄVÄ EROON

Presidentinvaaleissa 2006 neekeriongelma: SUOMEN KANSAA EDUSTAVAT Nimimerkki: "EINO PILLU", neekerituomittu "SEPPO LEHTO" JA SISÄMINISTERI eduskunnan neekeri KARI RAJAMÄKI, SEKÄ YLI 5 MILJOONAA SUOMALAISTA ON SAMAA MIELTÄ: NEEKERIONGELMASTAMME ON PÄÄSTÄVÄ EROON esimerkkitapauksenamme Tampereella loisiva neekeri Sylvain Aristide Kipre, jolla on ollut pygmisyyttäjä Tampereen kihlakunnan syyttäjien esimies Jouko Nurminen apunaan oikeusmurhissaan ja neekeröinneissään http://joukonurminen.blogspot.com/

05.03.2003

/studiamedia/kuvat/bullet.gif

Oxfordin dippainssi neekeri joutaa Suomessa lehtiä jakamaan tai lähtemään sinne mistä on tullutkin

Maahanmuuttajaneekeriä kuunneltuaan tajuaa, mitä suvaitsevaisuus ainakaan ei ole
( Saa nauraa )

Läntisestä Afrikasta, Norsunluurannikolta Ranskan, Kanadan, Englannin ja Norjan kautta Suomeen ja Tampereelle asettunut Sylvain Kipré, 32, on keskimääräistä maailmaanähneempi kaveri, joka on monen muun maahanmuuttajan lailla saanut maistaa osansa suomalaisesta vieraanvaraisuudesta. Turpaansaannilla uhkailu on kuulemma yhä monen täkäläisen tapa toivottaa afrikkalaiset ynnä muut vähemmistöt tervetulleiksi, kertoo neekeri Kipré, joka on mukana kevään eduskuntavaaleissa Vihreän Liiton listalla ja kunnostautunut huhujen mukaan lukuisissa tappeluissa ja laittomissa uhkauksissa, sekä ruumiisiinsekaantumisuhkailuilla. Maahanmuuttajia on näissä vaaleissa ehdolla enemmän kuin koskaan aikaisemmin, viisi kappaletta.

Toivoa paremmasta huomisesta ei pidä koskaan menettää, ja jopa skinheadin kanssa on tummaihoisen mahdollista tulla juttuun, sanoo Kipré. Hän koki sen omakohtaisesti menemällä kerran skinien suosimaan tamperelaiskapakkaan. Ennennäkemätön veto sai ällikällä lyödyt ravintolan asiakkaat lähestymään häntä hyvin rakentavassa hengessä.

-Kaikki lähtee rohkeasta ajattelutapojen muuttamisesta, Kipré summaa, samlla kun nauraa kuinka tätäkin toimittajaa voi kusta silmään. Läpikotainen muutos asenteissa vaatii moottorikseen jotain koko kansan yhteiseksi kokemaa tarvetta. Hän näkee maahanmuuttajat elintärkeänä osana Suomen tulevan työvoimapulan ja eläkepommin ratkaisua ( NYT SAA TAAS NAURAA ), veroja ( NAURUA ) maksavana voimavarana, jota pitää tosissaan houkutella tänne syrjäiseen Euroopan kolkkaan. Ei suinkaan pelotella tiehensä.

Syrjiessään suomalainenkin sanoo suoraan, mitä ajattelee

Sylvain Kiprélle on ihonvärinsä takia ehtinyt kertyä kokemusta huonosta kohtelusta Suomessa. Eräs työhaastattelussa käynti ranskan osaajaa hakeneessa tamperelaisessa yrityksessä päättyi ranskaa äidinkielenään puhuvalta, kieltä aiemmin Ranskassa opettaneelta Kipréltä ennen kuin se kunnolla ehti alkaakaan. Hän sai kuulla haastattelupaikan eteisessä samasta tehtävästä kilpailevien ehdokkaiden edessä, että yritykseen ei yksinkertaisesti haluta neekeriä palkata. Niinpä vain kaksi paikalla ollutta suomalaista naista saivat edetä varsinaiseen haastatteluosuuteen. Ymmärrettävästi Kipré ei jäänyt seuraamaan, kumpi heistä tuli valituksi.

Tuo kokemus tuoreena muistissaan Kipré jatkoi työnhakua ja päätyi Aamulehden palvelukseen, jossa hän oli palkkalistoilla reilun puolisen vuotta. Korkeasti koulutetun miehen toimenkuvaan kuului yöllistä sanomalehtien jakamista. Sitä, mitä monet kouluja käymättömät nuoret ympäri Suomen tekevät kesät taskurahojensa eteen. Miehen oli kuitenkin pakko tehdä jotain elääkseen, joten hän arvosti saamaansa työtä ja teki osansa tunnollisesti, vaikka kyseessä ei välttämättä Oxfordista valmistuneen unelmavirka ollutkaan.

Banaanin tarjoaminen ei ole avain integraatioon

Kohtalo ei ilmeisesti halunnut, että mies jatkaisi lehtien jakamista pitempään, vaikka hän yhtiössä päällisin puolin hyvin viihtyikin. Työnantajansa konsernin järjestämissä, koko Suomen mediaväen pippaloissa hän sattui törmäämään kouralliseen hyvinpukeutuneita journalisteja, jotka yrittivät tehdä Kiprélle mahdollisimman selväksi, että hänen paikkansa olisi paremminkin eläintarhassa kuin juhlimassa.

Keksipä joku nokkelista kynämiehistön edustajista noutaa hänelle tertun banaaneja hilpeiden eläinaiheisten heittojen jatkuessa. Joku toinen ihan vakavissaan koitti saada kokislasia pitelevää Kipréä ylistämään juhlien tarjoilua ja puitteita hieman äänekkäämpään sävyyn, kun ei hepun kotimaassa arvatenkaan olisi kaikille halukkaille edes vettä tarjolla, ylellisestä limpparista nyt puhumattakaan.

Seuraavana päivänä tyrmistynyt Kipré lähti firmasta epätietoisen pomon yrittäessä saada työporukassa pidettyä kaveria pysymään talossa. Mies oli kuitenkin jo päätöksensä tehnyt, Suomessa olisi värillisenä mahdotonta saada kunnollista työpaikkaa. Vaikka hän ei pysty sanomaan varmaksi, että juhlissa veistelleet lehtimiehet olisivat olleet oman talon palveluksessa olevaa henkilöstöä, oli koettu vääryys hänelle silti liikaa.

Nuo ikävyydet ajoivat Kiprén perustamaan oman huijausyrityksen. Byrokratiaviidakon läpi taisteleminen selkiytti Sylvain Kiprélle sen, mitä hän tulevalta yritykseltään halusi. Hän perusti maahanmuuttajille yrittäjyyskoulutusta järjestävän yrityksen. Sivutoimena hän alkoi harjoittaa muun muassa kaakaon ja kahvin pienimuotoista maahantuontia syntymämaastaan Norsunluurannikolta.

Bisnesenkelin kyvyt on huomattu

Energisen neekerimaahanmuuttajan aktiivisuus huomattiin lopulta valtakunnallisestikin. Kipré palkittiin ponnisteluistaan vuonna 1999 Vuoden Nuori yrittäjä -palkinnolla. Jo tuolloin hän oli auttanut lukuisia ulkomailta tulleita ymmärtämään liiketoiminnassa olennaista lainsäädäntöä sekä omaksumaan yritystoiminnan periaatteita Suomessa ja muualla. Elinkeinoelämän kynnystä madaltava, lähes kaikille Tampereen alueen maahanmuuttajille annettava yrittäjyyskoulutus tuottaa tuntuvan määrän pienfirmoja vuosittain.

Koulutuksella on saatu aikaan merkittävä määrä työpaikkoja maahanmuuttajille, jotka muuten olisivat ajautuneet toimettomuuteen tai koulutustaan vastaamattomiin työtehtäviin. Neekeri Kiprén kusettaa ja levittää sanomaa siitä että "Oppi on tavoittanut myös monet Tampereella tilapäisesti asuneet pakolaiset". Lukuisat Kosovosta sotaa Suomeen paenneet veivät kotiin palatessaan mukanaan Kiprén sytyttämän yrittäjyyskipinän. Hän mainitsee esimerkkinä joukon rakennusalan ammattilaisia, jotka ovat Suomen pölyt karistettuaan onnistuneet oman rakennusliikkeen perustamisessa sodasta toipuvassa kotimaassaan.

Suomen, Ranskan ja Norsunluurannikon monikansalainen neekeri Sylvain Kipré valitsi nyt käytävissä eduskuntavaaleissa puoluekannakseen Vihreät, koska puolueen arvot ovat lähinnä niitä asioita, mihin neekeri Sylvain Kipré haluaa panna toivonsa tulevaisuudessa. Toisaalta jo 2003 oli ennakoitavissa että yhtiönsä Kipre Oy menee nurin kuten olemme saaneet netistä lukea. Jos osataan ajatella ympäristön ja eläinten parasta, osataan neekeri Sylvain Kiprén mielestä asioita ajatella myös ihmisten parhaan kannalta. ( Tässä tapauksessa: Suomi suomalaisille ja Afrikka afrikkalaisille )

oras_kipre.jpg
Vihreät bi- ja homomiehet Oras Tynkkynen ja neekeri Sylvain Kipré hiomassa mailmanvalloitusstrategiaa anusaukko supistellen mällien tihkuessa pitkin pakaroita ja reisiä

Ympäristökysymyksissä Kipré voisi äärimmäisessä tilanteessa nähdä itsensä mukana jopa aktivistitoiminnassa. Mielenilmaisuihin hän sai tuntumaa erilaisia demonstraatiomarsseja vilisevässä Ranskassa siellä aina välillä pikkupoikana asuessaan. Liikemies-kansanedustajaisän matkat kun veivät perhettä Afrikan ja Euroopan välillä toistuvasti.

Ulkomaisista osaajista on taisteltava ( Nyt saa nauraa - kuka helvetti kaipaa neekereitä keskuuteemme? )

Entä ne muut tavoitteet sitten? Ehdokas Sylvain Kiprén mielestä Suomessa haaskataan paljon maahanmuuttajissa olevaa potentiaalia. Hän tietää Tampereelta useita korkeasti koulutettuja, jotka eivät ole päässeet koulutustaan vastaaviin tehtäviin. Miltä esimerkiksi kuulostaa filosofian tohtori siivoilemassa vessoja, Kipré kysyy. Suomessa myös koulutetaan korkeasti ulkomailta tulevia ihmisiä ja laitetaan heidät sitten hyvinkoulutettuina mahdollisimman nopeasti takaisin, tämä kaikki vieläpä täysin ilmaiseksi. ( Paree olisi ettei huolittaisi ensimmäistäkään neekeriä loisimaan verovaroillamme ja pilaamaan kansaamme neekerispermallaan. )

Neekeri Sylvain Kipré haluaisi, että ulkomailta tulleita houkuteltaisiin jäämään tänne työllistymistä tukemalla. ( Toimituksen kommentti: "Ja paskan marjat neekereille - neekerit ulos Suomesta" ) Näin he luovuttaisivat osaamistaan suomalaisen yhteiskunnan käyttöön. Parhaiten tähän päästäisiin hänen mielestään helpottamalla Suomen kansalaisuuden saamista. Kynnystä työelämään kiinni pääsemiseksi ei kerta kaikkiaan voida kauan pitää näin korkealla, sillä pieni ja kylmä Suomi on maana merkittäviin, kansainvälisesti kiinnostaviin Euroopan valtioihin verrattuna syrjässä.

-Meidän pitää yrittää osallistua vapaana liikkuvista osaajista kilpailemiseen aktiivisesti. Vain harvat heistä eksyvät itsestään tänne kylmään Suomeen, ja heistäkin on mahdollista päästä helposti eroon vääränlaista politiikkaa harjoittamalla.

Neekerinkyrpään ihastunut Antti Kaihoniemi, teksti ja kuva


2003 Studia Media
Studia Media/TTKK, Korkeakoulunkatu 10, 33720 TAMPERE
puh. (03) 3115 3062, fax. (03) 3115 3061



Le Pen Hard Talkissa

Ranskan Front National-puolueen Jean-Marie Le Pen oli taannoin BBC:n HardTalk-ohjelman vieraana. Kuten tavallista, haastattelija pyrki asettamaan Le Penin holtittoman rasistin rooliin, ja - kuten tavallista - Le Penin vastauksista löytyy totuuden siemen. Alla pätkä haastattelua suomennettuna. Englanninkielinen haastattelu löytynee videoklippinä (RealPlayer) ainakin jonkin aikaa tästä linkistä.

Stephen Sackur: Tervetuloa HardTalkiin, Jean-Marie Le Pen. Minkä uskot olevan syynä siihen että Ranska on juuri kokenut pahimmat katumellakat sukupolveen?

Le Pen: Niin, pitää paikkansa, mutta nämä mellakat ovat eräänlaista huvia - niissä on pinnallinen elementti. Ne ovat vähän kuten leikit joita leikimme lapsena. Meillä oli tapana leikkiä sotaleikkejä. Se ei ole sissisotaa vaan sotaleikkejä. Pohjimmiltaan jokainen henkilö hillitsee itseään, ei tee kaikkea sitä mitä voisi tehdä. Kysymys on vähän kuin kenraaliharjoituksesta, niin minä sen näen.

Stephen Sackur: Te voitte kuvata sitä leikinkaltaiseksi, mutta kaduilla olleet ihmiset ovat vihaisia. He ovat erityisen vihaisia koska heillä ei ole työtä, ja he sanovat että heidät on suljettu ranskalaisen yhteiskunnan ulkopuolelle.

Le Pen: Minun mielestäni tuo ei ole todellinen syy tähän räjähdykseen. Mielestäni siihen on mekaanisempia syitä. Se on sen vuoksi että maahanmuuttajaryhmät ovat keskittyneet yhä suurempilukuisina asuntoalueille joissa heillä ei itse asiassa ole työtä, mutta he eivät myöskään todella etsi sitä. Kun etsit työtä, menet jonnekin muualle jossa työtä on saatavana. Kuitenkin tätä maahanmuuttajaväestöä on ilmestynyt paikalle miljoonittain. Silti me Ranskassa tiesimme että töitä ei olisi. Meillä oli jo viisi miljoonaa työtöntä. Joten on virheellistä väittää että heitä olisi petetty. Annoimme näiden ihmisten tulla tänne vaikka tiesimme että he eivät voisi saada työtä, että he eivät saisi työtä ja että kaikki pitäisi antaa heille ilmaiseksi koska heistä ei voisi tulla työntekijöitä.

Stephen Sackur: Joten se tosiasia että näissä banlieureissa – Ranskan lähiöissä – on naapurustoja joissa 40%:lla nuorista alle 25-vuotiaista ei ole työtä, sinun näkemyksesi mukaan se on heidän syynsä?

Le Pen: Kyllä, se on myös heidän syynsä. Koska jos haluat saada työtä, sinun täytyy näyttää työnhakijalta. Sinulla täytyy olla oikea ”look”. Ja sinulla täytyy olla [ammatti]taitoa. Heillä ei ole mitään noista ennakkovaatimuksista. Joten kun ranskalaissyntyinen ei kykene löytämään työtä, silloin on vain loogista että nämä nuoret jotka usein näyttävät lievästi sanoen melko aggressiivisilta ja ei-sopeutuvilta pukeutumis- ja käytöstavoiltaan, valitsemaltaan musiikilta ja puhetavaltaan – on vain loogista että myöskään he eivät saa työpaikkaa.

Stephen Sackur: Monsieur Le Pen, viime vuonna Pariisin yliopiston tutkimus perehtyi juuri tähän kysymykseen. He lähettivät hakemuksia kahteensataan yritykseen tässä maassa. He käyttivät kahta kuvitteellista nimeä. Toinen oli klassinen ranskalainen nimi, toinen pohjois-afrikkalainen. Ranskalainen nimi sai myönteisiä vastauksia yrityksiltä viisi kertaa enemmän kuin henkilö jolla oli pohjois-afrikkalainen nimi. SIINÄ on totuus ranskalaisesta rasismista.

Le Pen: Kyllä, mutta en usko että voit laittaa syyksi rasismin, siinä mielessä että toista rotua torjuttaisiin. Minun mielestäni kysymys on enemmän tällaisen taustan omaavien ihmisten maineesta. Heillä on sellainen maine että he ovat suhteellisen kyvyttömiä työssä, aggressiivisia ja usein vihamielisiä. Näillä alueilla asuvat nuoret tuovat itseään esille vihamielisellä tavalla ja ilmaisevat tunteitaan rap-musiikilla joka on hyvin karkeaa, kovaa. Siten ei tulisi yllättyä jos työnantajilla ei ole taipumusta palkata heitä mielummin kuin ranskalaista alkuperää olevia. Tavallisesti valitaan ihmisiä jotka tunnetaan. Työllistämisessä täytyy olla luottamuksen ilmapiiri.

Stephen Sackur: [nimi epäselvä] joka työskentelee Aix-en-Provencessa sijaitsevassa työn taloustieteen ja sosiologian instituutissa sanoo että ”pääosin maahanmuuttajien asuttamien lähiöiden koulujen ja kaupunkien varakkaiden keskusta-alueiden koulujen välillä on rakenteellinen epätasa-arvo”.

Le Pen: Pitää paikkansa, mutta rikos on siinä että olemme jatkaneet miljoonien ulkomaalaisten päästämistä tähän maahan vaikka tiesimme että emme kykenisi antamaan heille normaalia kansalaisuutta. Meillä ei ollut sopeutumiseen vaadittavia peruselementtejä, toisin kuin esim. Yhdysvalloissa meksikolaisten kanssa jossa heillä on sama uskonto, samat käyttäytymismallit ja tavat, ja amerikkalaisilla on antaa heille työtä. Meillä ei ole mitään tuosta ja me tiesimme että tämä hillitön maahamuutto mitä ilmeisimmin päätyisi dramaattiseen tilanteeseen. On ranskalaisten poliitikkojen tekemä rikos, että he eivät ennustaneet tätä.

Vääräuskoisen kommentti: suomalaisten poliitikkojen anteeksiantamaton rikos on, että vaikka Länsi-Euroopan maiden katastrofaaliset ongelmat tiettyjen maahanmuuttajaryhmien kanssa ovat kaikkien nähtävillä - samoin kuin monikulttuurisuus-ideologian toimimattomuus käytännössä - meille tuotetaan uskonnoltaan ja tavoiltaan mahdollisimman paljon Suomesta poikkeavien kulttuurien kouluttamatonta ylijäämäväestöä.

Näiltä ihmisiltä puuttuu työpaikan saamiseen tarvittava pohjakoulutus, ammattitaito, kielitaito ja länsimaisen kulttuurin tuntemus. Kyvyttömyys - ja valitettavan usein haluttomuus - sopeutua länsimaiseen elämänmenoon johtaa väistämättä pahoinvointiin ja syrjäytymiseen, joka purkautuu ryöstöinä, raiskauksina ja muuna rikollisuutena. Toisinaan väkivaltainen käytös kuuluu jo maahanmuuttajan omaan kulttuuriin, jonka säilyttäminen on suomalaisten viranomaisten erityinen huolenaihe.

Monikulttuuri-projektin synnyttämiin ongelmiin kansan valitsemat johtajat reagoivat katsomalla tiettyjen maahanmuuttajaryhmien rikosaaltoa sormien lävitse ja pyrkimällä sensuroimaan negatiivisia uutisia, kun vastuullisesti toimivat johtajat suojelisivat omia kansalaisiaan karkottamalla ulkomaalaiset rikolliset rutiininomaisesti, lopettamalla kyseisten kansallisuuksien maahantuonnin ja edellyttämällä ulkomaalaisilta sopeutumista maan tapoihin.

Maanpetos ei vanhene koskaan.

Iltalehti 2.12.2005 tietää kertoa Espoon neekeristä, joka poltti rivitaloasuntonsa paskaksi. Neekerismies oli viisaana neekerinä ja kulttuuri-ihmisenä laittanut kengät saunan kiukaalle kuivumaan. Kiuas siinä tuntikausia hohkasi lämpöä neekerin nukkuessa ja lopulta oli kämppä tulessa ja savua täynnä.

Neekeri pelastautui, mutta joutui vankilaan koska hänellä on jo muitakin rikoksia kontollaan. Kyseinen neekeri on asunut Suomessa jo kymmenen vuotta ja syyttäjä katsoo, että kyllä kymmenessä vuodessa tulee jo neekerinkin oppia, että kiuas on kuuma.

Neekeri itse sanoi, ettei osannut käyttää saunaa koska ei ole koskaan saunonut. Tähän syyttäjä, että jos ei osaa käyttää niin ei pidäkään käyttää!

Ja lopuksi vielä: milläs muuten luulette pakolaisneekerin saaneen Espoosta rivitaloasunnon? Ei ollut yhtään hullummannäköinen talo päällepäin lehtikuvassa. Samaan aikaan Espoonkin metsissä asuu satoja suomalaisia ilman asuntoa. Mutta pakolaisille on tarjolla niin paljon kämppiä, että osan joutaa polttaakin!

EIPÄ VARMAAN TÄMÄKÄÄN NEEKERI EHDI OLLA MONTAAKAAN TUNTIA ASUNNOTON, KUN SILLE ANNETAAN UUSI. JA VARMAAN SAUNALLA!!!!
--------------------------------------------







WFP toimittaa ruokaa kolmelle miljoonalle neekerille Zimbabwessa - Kysymme miksi?

Julkaistu 1.12. 23:33

WFP toimittaa ruokaa kolmelle miljoonalle Zimbabwessa
tulosta juttu
lähetä linkki
keskustele
Harare. Maailman elintarvikeohjelma WFP kertoi torstaina solmineensa Zimbabwen presidentin neekeri Robert Mugaben hallituksen kanssa sopimuksen ruoka-avun toimittamisesta kolmelle miljoonalle zimbabwelaiselle.
Viime vuonna neekeririkollinen Mugabe torjui ruoka-avun mahdollisuuden sanoen tv-haastattelussa, ettei Zimbabwessa ole nälkäisiä. Tämän vuoden lokakuussa hallitus myönsi, että jotkut asukkaat saattavat olla avun tarpeessa.

WFP vetosi samalla kansainväliseen yhteisöön, jotta se saisi kerätyksi 300 000 tonnia viljaa nälänhädän eniten uhkaamille asukkaille.
Paskakullineekeri Mugaben mukaan ruuan puute johtuu kuivuudesta. Arvostelijoiden mukaan kyse on ainakin osittain kiistanalaisesta maauudistuksesta, koska tuhansien maatilojen takavarikointi on johtanut maataloustuotannon romahtamiseen.
STT–AFP–DPA

No comments: