Wednesday, January 04, 2006

Koska neekeri on hyysärin ja kommarin jumala, he eivät sallisi tehtävän kuvaa neekeristä


Ostin neekeripurkin ilman neekeriä

Timo Soini ei uskalla sanoa neekeri, vaan sanoo mieluummin musta ( radiohaastattelu 4.1.2005 )

Eino Pillu ja sisäministeri Kari Rajamäki samaa mieltä kuin tamperelainen Seppo Lehto
kirjoitti 20:20 4.1.2005

vastaa

Ostin mustan peltipurkin, jossa on neekerin kuva. Purkki sisältää Halvan lakua puoli kiloa.

Oli pakko ostaa niin kauan kuin neekeripurkkeja vielä saa; pianhan kommarit ja hyysärit kieltävät neekeriä esittävät purkit.

Joissakin uskonnoissa on kielletty tekemästä kuvaa jumalasta. Koska neekeri on hyysärin ja kommarin jumala, he eivät sallisi tehtävän kuvaa neekeristä - jopa neekeri-sana on heille tabu, onhan se jumalaa kuvaava sana.

PS: en aio itse syödä lakua, sillä se ei sovi miehen ravinnoksi; lakritsi laskee testosteronitasoa, joten kansan monilukuisuudesta huolissaan olevan nationaalin ei sovi neekerilakua syödä lainkaan!!!!!

Olemme panneet merkille seuraavan vaietun neekeri Sylvain Kipreä suosivan Turun hovioikeuden oikeusmurharatkaisun 17.11.2005: Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvos Ahti Ikola ja hovioikeudenneuvos Leena Virtanen-Salonen
Esittelijänä toimi: Viskaali Tiina Hirvonen

Yhdenvertaisuus voitaneen ko. tuomion perusteella poistaa suoraan lakikirjasta ja neekerit Suomesta, niin ei tule vastaavia oikeusmurhia jatkossa rasistisesti suomalaisten vahingoksi


PS: "Karjala takaisin" = Miehitetyt alueet takaisin! = http://www.kavkaz.fi
Presidentti ja valtioneuvosto tekköön palautusvaatimukset EU:n, YK:N, Naton ja USA:n apua käyttäen

1 comment:

Karjala takaisin vaatimus jokaisen oikean suomalaisen vaade said...

Pedofile prophet Muhammed in finnish Seppo Lehto webpage http://seppolehto.95mb.com/

Kiitoksia kaikille pedofiiliprofeetta Muhammed-kuvien julkaisijoille ja jopa niille jotka harjoittavat nimissäni sananvapautta pedofiiliprofeetta Muhammed kuvien julkaisun osalta. ( Seppo Lehto tiedote keskustelupalstoilta tänne siirrettynä )

Kiitän kohteliaasti http://persekarpaset.blogspot.com/ & http://seppolehto.95mb.com/ ... ja erilaisista aloitteellisuuksista kaikkia kannattajiani mm. http://qurans.blogspot.com/ & http://tamperelainen.blogspot.com/ & http://www.blogger.com/profile/18258551 jne. blogien synnyttämisestä.

Arvon Markus Jansson - tarkennusta uskonpilkkaan tasapuolisuuden näkökulmasta ; )

Mikä lienee loukkaavampaa silvotun tynkä-Suomen runkkarisyyttäjien ja tuomarien mielestä:

1) Se että Jeesus kouristelee ristillä verissään paskan valuessa pitkin reisiä ja alavartaloa, jumalattomien kouristusten vääntäessä vartaloaan ja kyrvän pulputessa virtsaa ja spermaa ( HS:ssa muutama vuosi sitten Jouko Turkan kuvaus Jeesus Kristus nasaretilaisen kärsimyksistä pääsiäisen aikoihin ) vai

2) Näiden viattomien pedofiiliprofeetta Muhammed-kuvien julkaisu esim. erilaisissa "seppo lehto-blogeissa" ja http://seppolehto.95mb.com/ ... sivustoilla?

En tiedä onko kiittäminen tamperelaisia kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurmista ja farisealaista hyysärituomari Anja Aulomaata, neekereitä, fanklubisteja ymv:a ko. erilaisten Seppo Lehto sivujen ylläpidosta aluepalautusten ja pedofiiliprofeetta Muhammed kuvien osalta http://seppolehto.95mb.com/ ... kiitoksia joka tapauksessa ko. sivustojen ylläpitäjille.
Toivomus olisi että laittaisitte ko. sivustoille myös lisää linkkejä islamisteja kritisoiville sivustoille ja aluepalautuksiimme liittyen otsikolla "Miehitetyt alueet takaisin!" - linkin taakse.

Joten nyt kaikki pygmit yhtykää ja varokaa ettei teille käy kuten Kongossa, missä neekerit ovat syöneet pygmejä ( YK kiinnitti asiaan huomiota jo vuonna 2005 )

Ystävällisesti Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi miehitetyt alueemme takaisin Tampere

Suosittelemme Markus Janssonin sivustoja http://www.markusjansson.net/insult.html ihan katsomisen arvoisina kaikille farisealaisille; )

[quote="http://www.seppolehto.95mb.com"] Näyttävät http://seppolehto.95mb.com/ toimivan Pedofiiliprofeetta Muhammed kuvat koosteena mukana[/quote]

Lisäksi suosittelemme valistuksen lisäämiseksi http://pretmetmohammed.ebloggy.com/